از گذشته تا آینده
1- در زمانهای قدیم برای نگهداری موادِّ غذایی و جلوگیری از فاسد شدن آنها از چه روش هایی استفاده می کردند؟
بعضی از موادِّ غذایی را داخل نمک یا آب نمک قرار می دادند و یا آنها را خشک می کردند، گوشت را در سبدهای توری در جاهای سایه آویزان می کردند تا خُنَک بماند و فاسد نشود.
2- برخی از روش های نگهداری موادِّ غذایی را بنویسید.
خُنَک کردن – خشک کردن – پختن و استفاده از نمک.
3- تفاوت خشک کردن نان و سبزیجات به روش سنّتی و صنعتی را بنویسید.
برای خشک کردن نان و سبزی به صورت سنّتی از گرمای خورشید استفاده می کردند،امّا در روش صنعتی این کار با استفاده از دستگاه انجام می شود.
4- راه های خُنک کردن موادِّ غذایی را از گذشته تا حال بنویسید.
در گذشته موادِّ غذایی را در جاهای خُنک و سایه و یا کنار یخ قرار می دادند ،ولی امروزه از یخچال و فریزر استفاده می کنند.