فصل چهاردهم علوم سوم

‎‎يكشنبه, ۱۶ آذر ‎۱۳۹۹

فصل چهاردهم علوم سوم

 از گذشته تا آینده 



1- در زمانهای قدیم برای نگهداری موادِّ غذایی و جلوگیری از فاسد شدن آنها از چه روش هایی استفاده می کردند؟

بعضی از موادِّ غذایی را داخل نمک یا آب نمک قرار می دادند و یا آنها را خشک می کردند، گوشت را در سبدهای توری در جاهای سایه آویزان می کردند تا خُنَک بماند و فاسد نشود.

 

2- برخی از روش های نگهداری موادِّ غذایی را بنویسید.

خُنَک کردن – خشک کردن – پختن و استفاده از نمک.

 

3- تفاوت خشک کردن نان و سبزیجات به روش سنّتی و صنعتی را بنویسید.

برای خشک کردن نان و سبزی به صورت سنّتی از گرمای خورشید استفاده می کردند،امّا در روش صنعتی این کار با استفاده از دستگاه انجام می شود.

 

4- راه های خُنک کردن موادِّ غذایی را از گذشته تا حال بنویسید.

در گذشته موادِّ غذایی را در جاهای خُنک و سایه و یا کنار یخ قرار می دادند ،ولی امروزه از یخچال و فریزر استفاده می کنند.

 

نظرات (۰)
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
Arrow دانلود اپلیکیشن