فصل چهاردهم علوم دوم

‎‎دوشنبه, ۱۷ آذر ‎۱۳۹۹

فصل چهاردهم علوم دوم

 از گذشته تا آینده (نان) 



-1 اصلی ترین ماده ی غذایی کشور ما چیست ؟

نان

 

-2 مراحل تهیه نان را به ترتیب نام ببرید؟

1) درو کردن گندم

2) آسیاب کردن گندم و تهیه آرد.

3) خمیر کردن آرد

4) پختن خمیر در نانوایی

 

-3 درو کردن چگونه انجام میشود؟

گندم ها به وسیله ی داس یا به کمک ماشین مخصوص (کمباین) جمع آوری میشود.  

 

-4 در مرحله ی آسیاب کردن چه کاری انجام می شود ؟

پوسته ی گندم جدا می شود و گندم به کمک آسیاب به ذرات ریز تر تبدیل می شود.

 

-5 برای خرد کردن دانه های گندم آن را آسیاب می کنند.

 

-6 در مرحله ی خمیر کردن چه کاری انجام می شود ؟

آرد گندم با آب به کمک مخلوط کن مخلوط می شود.

 

-7 خمیرکردن آرد چگونه انجام می شود ؟

به صورت دستی یا به کمک مخلوط کن.

 

-8 انواع آسیاب ها را نام ببرید؟

آسیاب آبی آسیاب بادی آسیاب برقی آسیاب دستی.

 

-9 چند نمونه از روش های پخت نان را نام ببرید ؟

در تنور خانگی در تنور نانوایی در تنور صنعتی( دستگاه)

 

-10 ضایعات نانی چیست ؟

قسمت هایی از نان که پخت خوبی نداشته باشد را ضایعات نانی می گویند.

 

-11 از ضایعات نان چه استفاده ای می شود ؟

برای خوراک دام و حیوانات خانگی مثل مرغ و خروس

 

نظرات (۰)
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
Arrow دانلود اپلیکیشن